Пендел - Висящо осветително тяло - ZAMBELIS - 22057

Крушка не е включена в комплектаКрушка не е включена в комплекта
Възможно е скъсяване на дължинатаВъзможно е скъсяване на дължината
Подходящ за хол/ спалня/ над маса в трапезария/ заведениеПодходящ за хол/ спалня/ над маса в трапезария/ заведение
549,00 лв.
SKU
22057

Описание

Пендел с изключително ефектен дизайн, изработен от метал в цвят на матирано злато и абажур състоящ се от две стъкла, едното от тях е безцветно, а другото в опалово бял цвят. Този продукт е с каталожен номер 22057 и е произведен от марка ZAMBELIS от Гърция.

Висящо осветително тяло, което ще акцентира във всеки изискан интериор като висящо Осветление във всекидневна стая, спалня, коридор, над маса в трапезария или заведение. Неговият стилен дизайн и качествено изпълнение го правят перфектния акцент за вашия интериор, добавяйки не само функционалност, но и елегантност във вашето пространство.

Не пропускайте да изберете и добавите подходящ консуматив от нашите предложения за LED крушки. Нашите консумативи осигуряват ефективно и енергоспестяващо осветление, което допълва перфектно вашия дизайнерски избор.

Всички въпроси, които имате за осветителното тяло, можете да ги зададете чрез формата на страницата на продукта. Нашите експерти с удоволствие ще ви съдействат да направите най-добрия избор за вашето осветление.