Кои сме ние

Интро Лайт ООД е официален вносител и дистрибутор за България на осветление и консумативи за него от доказани производители като Searchlight - Англия, Nino Leuchten - Германия, ESTO - Австрия, Ideal Lux - Италия, Metallux - Италия, Coup Light, KOLARZ - Австрия, ACA Lighting - Гърция, Home Lighting - Гръция, General Electric и други.

Нашата основна дейност е внос, дистрибуция и търговия с осветителни тела и системи, хотелско, промишлено и битово осветление.

През годините Интро Лайт ООД се е доказала като отговорен партньор и доставчик на осветление за своите партньори и клиенти от страната и чужбина задоволявайки всички техни изисквания, желания и идеи или търсения.

Интро Лайт ООД със своята дейност е участвала изцяло или частично в създаването и изграждането на много и разнообразни обекти включително извън пределите на България.

Нашата цел е да доставяме качествено осветление съобразено с европейските норми и изисквания за качество, екология и ефективност на достъпни цени.

Нашият екип разполага с над 20 годишен опит в областта на осветлението и е в състояние да предложи решения и гъвкавост в ценообразуването и условията за партньорство с нас.

Интро Лайт ООД разполага с широка складова наличност и регулярни доставки на осветление и консумативи за него от нашите европейски партньори, с което гарантираме бързина и гъвкавост при задоволяване на търсенето и нуждите на нашите частни и фирмени клиенти.


Производители и марки, с които работим

office-1

Coup Light България е марка специализирана в производството на осветление за окачени тавани като луни и кардани, LED ленти, TRACK линейни системи, промишлено осветление, осветление за хотели, заведения и търговски обекти както и на компоненти за осветителни тела.

Searchlight - Англия е най-големият доставчик на осветителни тела и осветление на пазара в UK. Марката е насочена към предлагането на осветление от средния ценови клас и се характеризира с голямото разнообразие от осветителни тела декорирани с кристали, а също и на Полилеи, пендели, плафониери, настолни лампи и лампиони в уникален английски стил.

Ideal Lux

Ideal Lux - Италия създадена преди повече от 40 години е една от най-популярните марки на европейският пазар през последните години. Марката разполага с продукти покриващи всички аспекти на осветлението за дома, офиса, хотел или заведение. Тук ще откриете огромен избор от класически и модерни модели Полилей, пендели, осветление за стена, атрактивни настолни лампи и лампиони и всичко за осветлението на всяка всекидневна стая, спалня, трапезария или баня при това на умерени цени достъпни за всеки клиент.

Fischer & Honsel

Италианска елегантност, Скандинавска практичност, не-подвластна на времето модерност или Vintage вид? Интро Лайт ООД ви кани да откриете широката гама осветителни тела на марка Fischer & Honsel от Германия. Доверете се на своя вкус и дайте воля на своята идентичност. Само тогава ще се почуствате наистина у дома. Продуктите на марката са точно това, от което се нуждаете за да представите вашия дом или офис в най-добрата светлина.

Вярваме, че ще се насладите разглейждайки продуктите на марката на нашия сайт.

Почуставайте се у дома.

ESTO - Австрия е известен производител на осветителни тела в Европа с дългогодишна история и традиции в производството на различни осветителни тела и осветление. Марката предлага широк спектър осветителни тела отговарящи на всички съвременни тенденции, които ще задоволят вкуса дори на най-претенциозните потребители при това на изключително достъпни цени.

Nino Leuchten - Германия е производител, който е насочен в предлагането на модерно и качествено бюджетно осветление в ниският ценови клас.

Metallux - Италия е дизайнерска марка предлагаща осветителни тела във високият ценови клас. Марката е с изцяло локализирано производство в Италия, а много от моделите и осветление разполагат с патент за запазена марка, което ги прави уникални като дизайн. Ако държите вашия дом, хотел или заведение да притежава уникална и неповторима визия изберете дизайнерско осветление произведено с внимание дори към най-малкия детайл.

KOLARZ - Австрия е марка производител на луксозно осветление и осветителни тела. Марката е популярна със своя дизайн, осветление декорирано със Swarovski кристали, 24 карата златно покритие и безкомпромисно отношение към качеството на материалите, които използва в своите модели.

Fumagalli - Италия изключително популярна марка на Европейския пазар специализирана основно в производството на Градинско-Парково и Архитектурно осветление. Моделите на марката са изработени от полимерна смола и са високо устойчиви на корозия и атмосферни влияния. Външните осветителни тела на марката ще вдъхнат живот на всяка градина или парка, а архитектурното осветление на изключително конкурентни цени ще придаде стил и визия на всяка фасада на къща, хотел или заведение.

ACA Lighting - Гърция е марка набираща популярност през последните няколко години. Характерни за този производител са осветителни тела в индустриален или известен още като VINTAGE стил. ACA Lighting неминуемо ще спечели вашето внимание с голямото разнообразие от осветителни тела и осветление за детска стая.