Вътрешно осветление

Задай във възходяща посока
Преглед като Табличен изглед Списък

Items 1-12 of 7030

на страница
Задай във възходяща посока
Преглед като Табличен изглед Списък

Items 1-12 of 7030

на страница

Осветителни тела за всеки стил

 

Какъвто и да е дизайнът на вашето жилище, доброто осветление може го превърне в уютен дом.

Предлагаме богата селекция от вътрешни осветителни тела в различни стилове, подходящи за всеки вкус, включително модерните напоследък скандинавски или винтидж от началото и средата на 20 век.

В случай че енергийната ефективност на вашия дом е от първостепенно значение за вас, разгледайте колекцията ни от екологични осветителни тела, в които е използвана най-новата LED технология.

 

Осветителни тела за всяко пространство във вашия дом

 

Дали като декоративен елемент, или като чисто функционален източник на светлина, осветлението е необходимо навсякъде в дома.

Добавете полилей над масата в трапезарията, висящо или островно осветление в кухнята, инсталирайте система за осветление под шкафа, за да осветите плотовете, използвайте комбинация от подови и настолни лампи, за да акцентирате върху конкретни зони в помещението.

Стенни аплици за баня са идеално решение, а подходящата настолна лампа за бюрото в кабинета или домашния ви офис ще оптимизира работата ви, ще повиши ефективността ви и същевременно ще намали усещането ви за умора.

За по-малки пространства с ниски или скосени тавани, като килери, коридори, мансарди и др., можете да помислите за вариант с вградено осветление.

 

Как да изберете най-доброто осветление за вашия дом?

 

Изборът на правилното осветление може да бъде изключително затруднен поради огромното разнообразие от размери, форми, покрития и цветове.

За начало е добре да определите функцията на осветлението, от което се нуждаете – дали е за обща осветеност на големи помещения или по-тъмни зони, или за фокусирано, насочено осветление, което ви е необходимо за определено занимание (готвене, четене, работа на компютър) или просто като акцент.

След като решите каква задача ще решава осветлението, измерете съответното пространство. Прегледайте размерите на тялото, което сте си харесали, и преценете неговата височина, диаметър и тегло. Проверете също така от какъв тип е и дали е подходящо за съответната зона на дома.

Ако работите по проект за осветяване на една или повече стаи, запознайте се с нашите предложения за кухня, трапезария, хол и др.

 

Други страхотни идеи

 

Създайте емоция с вашето осветление, като го свържете със стенен димер за регулиране на силата на светлината. Ще го монтирате лесно, а що се отнася до външния му вид – можете да откриете най-подходящия за вашия интериор благодарение на богатото разнообразие от модели, размери и цветове, които предлагаме.

Ако сте избрали LED осветителни тела, проверете дали позволяват използване на димер. В случай че се нуждаете от осветление за хотел, магазин или заведение (питейно или за хранене), можете да се възползвате от нашата програма за търговци.

Ако имате въпроси, свързани с осветителните тела, които предлагаме, можете да се свържете с нас чрез формата за контакт или да ни се обадите на телефон +359 882 501 122.

Очакваме ви!