LED осветление

Задай във възходяща посока
Преглед като Табличен изглед Списък

Items 1-12 of 3052

на страница
Задай във възходяща посока
Преглед като Табличен изглед Списък

Items 1-12 of 3052

на страница

Защо трябва да изберем LED осветлението?

 

LED технологията е изключително модерна, икономична и екологична. Поради своите изключителни предимства тя се превърна в неразделна част от света на осветлението.

Ползвайте LED крушки и ще направите до 90% по-нисък разход за електроенергия в сравнение с традиционните.

Това енергоспестяващо осветление е без живак и благодарение на дългия си живот има изключително нисък въглероден отпечатък.

LED крушките се предлагат с различна цветна температура, което ги прави подходящи за всякакви цели и нужди.

 

За кои помещения е подходящо LED осветлението?

 

Няма помещение, за което да не е препоръчително. LED осветлението може да се използва както за външната, така и за вътрешната част на вашия дом – в банята, кухнята, дневната, спалнята, детската стая, коридора, стълбището и двора.

Съвременната LED технология има толкова много предимства, че едва ли има зона в дома, за която да не е подходяща.

 

Кое LED осветление се препоръчва за вътрешни помещения?

 

Няма ограничения, ако искате да осветите дома си със светодиоди. Може да се насладите на изобилие от възможности и да реализирате всички свои идеи за изкуствено осветление.

 

Какви LED осветителни тела ще откриете при нас?

 

  • LED плафониери

 

Препоръчително е да започнете с общото осветление на дома. Това ще ви гарантира максимален комфорт и равномерна осветеност. LED плафониерите могат да направят това за вас без проблем. Ще се изненадате да откриете богатството от цветове, форми, материали и стилове, в които се предлагат тези осветителни тела.

 

  • LED полилеи и пендели

 

Трапезарията, и по-специално пространството около масата за хранене, е изключително подходящо за висяща LED лампа. Ако се използва за общо осветление, за предпочитане е да излъчва топла светлина с цветна температура 3000K. Този тип осветителни тела могат да бъдат чудесен акцент и в други помещения, например в дневната, спалнята или детската стая.

 

  • Стенни LED лампи

 

Стенните LED аплици осигуряват подходящо допълнително, общо или локално осветление. В зависимост от стила на обзавеждане могат да паснат идеално както в хола или спалнята, така и в коридора. Тъй като се поставят на нивото на очите, аплиците незабавно привличат вниманието и се превръщат в ефектен акцент на всяко помещение, в което се използват.

 

  • LED спот осветление

 

LED спотовете са универсални. Те могат да осветят цялата стая или да фокусират светлината върху определено място – например картина или елемент от декора, който искате да подчертаете. В зависимост от личните си предпочитания можете да използвате модели с една или с няколко крушки.

 

  • LED лампиони

 

LED лампионите са изключително практични, тъй като стоят на пода и заемат много малко място. С тях можете да добавите уют и топлина към всяко помещение, превръщайки го в привлекателно и желано място за уединение и задушевен разговор.

 

  • Настолни LED лампи

 

Този вид лампи осигуряват чудесно осветление. Изглеждат страхотно, поставени върху скрин, ниска масичка, нощно шкафче или друга подходяща мебел. Разнообразието от размери и форми прави настолните LED лампи подходящи за всички кътчета на дома.

 

  • LED осветление за баня

 

Осветителните тела в банята може да се намокрят и да станат опасни, затова е важно да бъдат водоустойчиви. За целта е нужно да имат индекс IP за защита от влага. Той е различен в зависимост от зоната за защита. В повечето случаи се изисква IP 44 (защита от водни пръски), а в зоните за душ или вана – и по-висок.

 

За въпроси, свързани с подходящото осветление за баня, може да ни пишете чрез нашите форми за контакт или да ни се обадите на посочените телефони.