Отстъпка от 3% при плащане с банков превод.

Ние от Интро Лайт ООД ценим времето и разходите, които реализират нашите клиенти и затова имаме удоволствието да Ви предложим 3% отстъпка при плащане с банков превод.

При този метод на плащане ако сте Регистриран потребител на сайта отстъпката ще Ви бъде начислена автоматично при финализиране на поръчката. Ако сте посочили този метод на плащане като Гост потребител отстъпка от -3% ще Ви бъде начислена от наш служител при потвърждение на поръчката, за което ще получите корекция на стойността на посоченият от вас имейл за връзка.

От своя страна Интро Лайт ООД ще пристъпи към изпълнение и доставка на поръчката след постъпване на плащането по сметката посочена от Интро Лайт ООД.

Интро Лайт ООД учтиво напомня, че е възможно поръчаните артикули частично или изцяло да не са налични на склад в България и доставката им да изисква допълнително време, за което Ви молим да се свържете с нас преди да направите превод или да изчакате наш служител да се свърже с Вас за уточняване на детайлите и сроковете, когато сте избрали този метод на плащане.