Срокове за доставка на осветителни тела и осветление

Интро Лайт ООД е кoмпания с над 20 години опит и хиляди доволни клиенти, занимаваща се с внос и дистрибуция на осветителни тела и осветление от редица производители.

Ние разполагаме със складови наличности в нашите складови бази локализирани в градовете София и Варна.

В нашият електронен магазин предлагаме над 10 000 продукти, като Полилеи, плафониери, аплици за стена, настолни и нощни лампи, лампиони, осветление за баня, градинско и архитектурно осветление, съвременни LED осветителни тела, а също и компоненти, детайли и консумативи от доказани производители.

След извършване на покупка наш служител ще се свърже задължително с Вас за потвърждение и уточняване на детайлите ако има такива, след което ако поръчаните продукти са налични на склад в България същите ще бъдат доставени на посочения адрес в срок от 2-3 работни дни с куриер на фирма SPEEDY с включена застраховка срещу увреждане.

Продуктите налични на склад в страна различна от България ще бъдат доставяни след изрично уточняване на сроковете и съгласие от страна на клиента.

При плащане по банков път срокът за доставка започва да тече от момента на постъпване на съответната сума по банковата сметка посочена от Интро Лайт ООД.

Интро Лайт ООД е в състояние да извърши и експресна доставка за поръчки направени до 12:00 часа за следващия работен ден срещу заплащане от клиента стойността на експресната доставка.