премини към пълна версия
Сряда, 22 Май 2019

0 Продукта

Общо: 0.00 лв.

Осветителни тела и осветление

Intro Light ООД е официален вносител и дистрибутор за България на осветление и консумативи за него от доказани производители като Searchlight-Англия, Nino Leuchten-Германия, ESTO-Австрия, Ideal Lux-Италия, Metallux-Италия, Coup Light, KOLARZ-Австрия.

*Searchlight-Англия е най-големият доставчик на осветление на пазара в UK. Марката е насочена към предлагането на осветление от средния ценови клас и се характеризира с голямото разнообразие от осветителни тела декорирани с кристали.

*Ideal Lux-Италия е една от най-популярните марки на европейският пазар и предлага осветителни тела в средният ценови клас.

*ESTO-Австрия е известен производител на осветителни тела в Европа. Марката е с дълга история като производител и предлага осветителни тела в средният и нисък ценови клас.

*Nino Leuchten-Германия е производител, който е насочен в предлагането на бюджетно осветление в ниският ценови клас.

*Metallux-Италия е дизайнерска марка предлагаща осветителни тела във високият ценови клас. Марката е с изцяло локализирано производство в Италия, а много от моделите и осветление разполагат с патент за запазена марка, което ги прави уникални като дизайн.

*Coup Light е марка специализирана в производството на осветление за окачени тавани, промишлено осветление, осветление за хотели, заведения и търговски обекти както и на консумативи за него.

*KOLARZ-Австрия е марка производител на луксозно осветление и осветителни тела. Марката е популярна със своя дизайн, осветление със Swarovski кристали, 24 карата златно покритие и безкомпромисно отношение към качеството на материалите, които използва в своите модели.

Нашата основна дейност е внос, дистрибуция и търговия с осветителни тела и системи, хотелско, промишлено и битово осветление.

През годините Intro Light ООД се е доказала като отговорен партньор и доставчик на осветление за своите партньори и клиенти от страната и чужбина задоволявайки всички техни  изисквания, желания и идеи или търсения.

Intro Light ООД със своята дейност е участвала изцяло или частично в създаването и изграждането на много и разнообразни обекти включително извън пределите на България.

Нашата цел е да доставяме качествено осветление съобразено с европейските норми и изисквания за качество, екология и ефективност на достъпни цени.

Нашият екип разполага с над 18 годишен опит в областта на осветлението и е в състояние да предложи решения и гъвкавост в ценообразуването и условията за партньорство с нас.

Intro Light ООД разполага с широка складова наличност и регулярни доставки на осветление и консумативи за него от нашите европейски партньори, с което гарантираме бързина и гъвкавост при задоволяване на търсенето и нуждите на нашите частни и фирмени клиенти.

Новини